15 vragen aan - Floor Janssen

14-9-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Floor Janssen uit Sevenum.
maskTop
15 vragen aan - Floor Janssen
maskBottom

Naam Floor Janssen
Woonplaats Sevenum
Leeftijd 14 jaar
School Dendron College

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Ooit zou ik nog een wereldreis willen maken. Dan zou ik vooral naar Afrika willen om de cultuur van die mensen goed mee te maken.

Wat is de coolste trend die je ooit gevolgd hebt en die nu totaal belachelijk is?
Trendgevoelig ben ik totaal niet, waardoor ik nooit echt mee doe met trends. Ik ben hoe ik ben en laat me niet snel beïnvloeden door andere mensen.

Wat zou je nooit weggooien?
Oude filmpjes en foto’s van toen ik klein was zou ik nooit weggooien. Dit zijn leuke herinneringen en ik kijk ze graag terug. Het is ook altijd heel erg grappig om dat allemaal terug te zien.

Wat is jouw stopwoordje?
Mijn stopwoordjes zijn: ‘daat hedde mej’ en ‘boeie’. ‘Boeie’ zeg ik bijvoorbeeld als ik iets niet goed heb gedaan met huiswerk en een vriendin zegt hier iets van. ‘Daat hedde mej’ zeg ik als ik geen zin heb om ergens op in te gaan of om verdere uitleg te geven.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
Twee jaar geleden ben ik met team Sevenum Nederlands kampioen geworden met paardrijden. We moesten dressuurrijden en springen. Voor dressuur kreeg je punten en je moest foutloos springen. Uiteindelijk deden we dit het beste van heel Nederland en wonnen we. Graag zou ik dit nog een keer willen doen.

Geloof je in buitenaardse wezens?
Nee, tot het tegendeel bewezen wordt. Pas als er een ufo in mijn tuin landt geloof ik het.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Vroeger was ik heel erg ondeugend en ik deed veel ondeugende dingen. Ooit heb ik bijvoorbeeld 10 eieren kapot geslagen op het aanrecht. Ook at ik altijd zand en bloemen. Geen idee waarom ik dit toen deed, maar deze verhalen moet ik nog vaak aanhoren van mijn familie.

Hoe heb je je beste vriend/vriendin ontmoet?
Ik heb een paar goede vriendinnen en die heb ik allemaal ontmoet via school. Dit zijn vooral vriendinnen van de basisschool, maar ik ken er ook veel van de middelbare school. Op dit moment zit ik ook bij een echt goede vriendin in de klas. Een andere goede vriendin van me is mijn nicht Daisy. Met haar doe ik veel dingen en haar ken ik dus, omdat ze familie van me is.

Heb je een verborgen talent?
Een soort van verborgen talent is dat ik graag fotografeer. Deze hobby is begonnen doordat ik en een keer mee moest met mijn moeder naar een paardenwedstrijd waar zij jury was. Ze had toevallig haar camera mee en toen ik ging ik foto’s maken. Deze waren best goed gelukt en zijn op Facebook gezet. Hier kreeg ik veel leuke reacties op en besloot door te gaan met fotograferen. Inmiddels word ik best vaak gevraagd om foto’s te maken op evenementen. Nu maak ik veel foto’s van paardenevenementen en ook van families.

Wat is je droombaan?
Heel graag zou ik topspringamazone worden, maar dit zal helaas wel een droom blijven. Echt haalbaar is het natuurlijk niet. Een realistische droombaan is iets in de creatieve richting. Ik ben zelf best creatief en dan zou ik graag iets in de architectuur doen of binnenhuisarchitect worden.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap is dat ik altijd heel erg spontaan en vrolijk ben tegenover mensen. De slechte eigenschap is dat ik echt niet kan opruimen. Mijn hele kamer is altijd een zooi en vaak zie je de grond niet eens meer.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Vertrouwen vind ik heel erg heel belangrijk. Als je goede vriendinnen bent moet je elkaar kunnen vertrouwen. Zo blijven de dingen die niet iedereen hoeft te weten ook tussen jullie. Je moet elkaar gewoon met alles kunnen vertrouwen en je moet voor elkaar klaarstaan.

Wat zou je nooit meer overdoen?
Eigenlijk heb ik wel van alles genoten. Er zijn geen grote dingen waar ik spijt van heb en waar ik wel spijt van heb zijn zo’n kleine dingentjes dat ik hier niet mee zit.

Optimist, pessimist of realist?
Optimist, omdat ik altijd degene ben die zegt we maken er wat van en ik ben heel vrolijk altijd. Ook ben ik realistisch, want ik weet ook wat ik wel en niet kan. De dingen die ik niet kan doe ik niet en de dingen die ik wel kan ga ik volledig voor.

Welke emoticon gebruik je het meest?
De lachende emoticon gebruik ik het meest. Ik lig altijd met mijn vriendinnen in een deuk om de kleinste, droogste dingen. Vaak zijn het dingen waar je eigenlijk helemaal niet om moet lachen, maar toch doen we het.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie