15 vragen aan - Indi Awale

31-8-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Indi Awale uit Melderslo.
maskTop
15 vragen aan - Indi Awale
maskBottom

Naam Indi Awale
Woonplaats Melderslo
Leeftijd 12 jaar
School Raayland College

Wat zou je nog willen doen in je leven?
Ooit wil ik nog naar Afrika met mijn zus Sanne. Afrika vind ik een heel mooi continent en zou het graag een keer willen zien. Binnenkort ga ik al op vakantie met Sanne. We gaan dan srprs.me doen, dan weet je niet waar je naartoe gaat en je komt pas achter je bestemming op het vliegveld.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
In de film ‘Heksen bestaan niet’ en dan zou ik graag Aliya willen spelen. Aliya danst heel erg veel in de film en ik houd ook heel veel van dansen.

Welke grote beslissing heb je onlangs genomen?
Dat ik met de bus naar school ga, in plaats van met de fiets. Fietsen wordt moeilijk voor mij, omdat ik last heb van mijn voeten. Mijn pezen zijn te kort en daarom kan ik niet elke dag met de fiets naar school. Toch had ik graag met mijn vriendinnen naar school gefietst en vind ik met de bus gaan best spannend.

Wat is je leukste en wat is je stomste vak op school?
Het leukste vak vind ik gym, omdat ik sporten en bewegen heel erg leuk vind.
Zelf volleybal ik en dat vind ik ook heel erg leuk om te doen. Het stomste vak vind ik Nederlands, omdat je veel moet lezen. Lezen vind ik niet zo leuk om te doen.

Hoe heb je je beste vriend/vriendin ontmoet?
Via het ziekenhuis, daar gingen we kijken naar Nikita toen ze pas was geboren. Ik was toen een week oud. Nikita is mijn buurmeisje en ze kwam ook bij ons als haar moeder ging werken. Als we ergens heen gingen lagen we samen in een tweelingwandelwagen. Dat zag er heel grappig uit, een blanke en een bruine baby naast elkaar.

Wat is je favoriete hobby?
Volleyballen en hiphop. Ik volleybal al vijf jaar bij Olsredlem in Melderslo. Volleybal vind ik zo leuk, omdat ik het spel heel mooi vind en het kan ook heel spannend zijn. Hiphop doe ik al twee jaar, maar helaas heb ik al een half jaar niet meer gedanst door mijn voeten. Dansen vind ik heel leuk, omdat ik dan lekker kan bewegen. Eigenlijk dans ik de hele dag wel.

Wat is je droombaan?
Later wil ik graag mijn zus Sanne gaan helpen. Sanne wil graag een gezinshuis gaan beginnen voor kinderen die niet thuis kunnen wonen. Boerin lijkt me ook heel leuk. Dan zou ik graag alleen maar koeien willen, want deze vind ik heel erg leuk.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
Toen ik adjudant was van basisschool De Twister. We moesten toen een presentatie doen voor de hele school. Dit vond ik heel erg spannend, maar toen ik het vaker had gedaan, werd het wel makkelijker.

Als je een dier was, wat zou je dan zijn?
Een aap, omdat ik apen mooie dieren vind. Ze maken leuke geluiden en ik vind ze heel grappig. Apen springen en slingeren en ze zijn heel erg bewegelijk. Dat ben ik ook en daarom denk ik dat ik een aap zou zijn.

Wie kent jou het beste?
Ik denk papa en mama, omdat het mijn ouders zijn en die voelen toch het beste aan wat ik wil. Mijn zussen Femke, Sanne en Lotte weten wel beter wat ik mooi vind met kleren bijvoorbeeld.

Waar ben je verslaafd aan?
Eigenlijk aan niks, maar ik vind musical.ly filmpjes op mijn telefoon wel heel erg leuk. Dit doe ik ook wel vaak. Comedyfilmpjes maken vind ik heel erg leuk, omdat je dan alles zelf kan verzinnen.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Meestal ben ik precies op tijd. Ik heb wel moeite met opstaan ’s morgens, omdat ik graag lekker lang wil blijven liggen. Dan moet ik alles op het laatste moment heel erg snel doen en kom ik precies op tijd.

Wat is je favoriete sociale medium?
Instagram, hier kan ik foto’s opzetten van dingen die ik heb gedaan en ik vind het leuk dat andere mensen die kunnen zien. Ook vind ik het wel leuk om foto’s van andere mensen te zien en te kijken wat zij allemaal doen.

Hond of kat?
Eigenlijk allebei niet, maar als ik moet kiezen zou ik voor een hond gaan. Katten vind ik echt niet zo leuk en met honden kun je veel beter spelen. Dat vind ik veel leuker. Soms ben ik wel bang voor honden, behalve als ik de hond echt ken.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Van wie was dat advies?
Dit was niet echt een advies, maar wel iemand die me heel erg goed heeft geholpen. Ik heb PMT-therapie (Psychomotorische therapie, red.) gehad bij Astrid Tacken, omdat ik heel veel dingen niet meer durfde en voor veel bang was. Els Hegger gaf deze therapie en hier heb ik superveel van geleerd! Ineens durfde ik alles weer.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie