15 vragen aan - Kim van Osch

13-7-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Kim van Osch uit Horst.
maskTop
15 vragen aan - Kim van Osch
maskBottom

Naam: Kim van Osch
Leeftijd: 15
School: Dendron college
Woonplaats: Horst

Wat deed je als kind het liefst?
Buiten spelen met vrienden of mijn zus. Bij ons in de straat ligt een grasveldje, waar ook vaak kinderen waren om mee te spelen. Op het veldje gingen we dan allemaal verschillende spelletjes doen zoals tikkertje of een balspel.

Wat is jouw stopwoordje?
Stopwoordjes heb ik altijd met periodes, dus dat verandert vaker. Op dit moment zeg ik net iets te vaak ‘ofzo’ en ‘ofzoiets’. Verder begin ik ook vaak mijn zin met ‘weetje’

Wat zou de beste uitvinding zijn?
De beste uitvinding zou een tijdmachine zijn. Ik ben wel benieuwd naar mijn voorouders. Dan vraag ik me af of ik op ze zou lijken en of ik er iets van weg heb.

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Ik zou mijn stijl wel omschrijven als netjes want ik zou nooit echt in een heftige croptop gaan rondlopen. Maar verder heeft mijn stijl ook wel iets stoers. Mijn ideale outfit bestaat uit een shirtje met tekst erop, een legergroene broek met scheuren erin en een paar goede sneakers eronder. Ik ben dus echt geen meisje meisje.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Dat ik vroeger de ‘k’ niet kon uitspreken. Dat was wel lastig met mijn naam en dan noemde ik mezelf Wim. Niet alleen had ik moeite met de ‘k’ maar ook met de ‘Sch’. Dan zei ik altijd ‘sjool’ in plaats van ‘school’

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?
Een foto van mijn hond, Messi. Het was een close-up van zijn schattige hoofdje. Messi is een toller van al bijna 5 jaar. Ik houd veel van honden daarom vind ik het ook leuk om vaker met Messi te gaan spelen.

Heb je een bijnaam?
Nee, niet echt. Mijn vriendinnen noemen me vaker Kimmy. Dit vind ik niet echt een bijnaam. Ik vind het dus ook niet irritant ofzo want ik ben het wel gewend dat ze me zo noemen.

Wat is je favoriete hobby?
Het is niet één favoriete hobby. Ik dans, volley en doe tegenwoordig ook veel aan fotografie. Ik zou echt niet kunnen kiezen tussen deze drie. Normaal gesproken heb ik twee volleybaltrainingen en een wedstrijd in de week. Voor mijn dansen moet ik een keer in de week trainen. Ik ben dus altijd druk bezig met trainen of fotograferen. Voor mijn fotografiehobby heb ik een combi van een spiegelreflex- en digitale camera. Ik maak graag foto’s van de natuur of van mijn hond Messi.

Is er een liedje waar je speciale herinneringen aan hebt?
Ja, dat zijn een paar liedjes van Michael Jackson zoals Thriller. Ik dans bij dansgarde d’n Dreumel en vorig jaar hadden we onze laatste gardedans op deze muziek. Dit was ook de laatste dans met onze trainsters. Daarom heb ik wel speciale herinneringen aan de nummers van Michael Jackson. Nu dans ik nog steeds bij d’n Dreumel alleen doe ik nu showdans bij nieuwe trainers.

Wat is je droombaan?
Ik zou heel erg graag wat met sport en voeding doen. Later wil ik dan eerst de diëtistenopleiding doen bij de HAN en daarna doorleren tot sportdiëtist. Het lijkt me erg leuk om sporters te kunnen begeleiden in hun voedingspatroon. Op dit moment heb ik ook al een leuk baantje. Ik werk namelijk bij Aardbeienland. Ik sta vaak bij de informatiebalie of in de keuken om te helpen.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Dat je jezelf kunt zijn met je vriendinnen. Als je jezelf niet kunt zijn, dan zijn het natuurlijk geen echte vrienden. Daar word je dan ook niet gelukkig van.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn slechtste eigenschap is dat ik ongeduldig ben. Als ik iets heb besteld via internet bijvoorbeeld dan zit ik de hele tijd te wachten. Mijn beste eigenschap is dat ik altijd veel rekening houd met andere mensen. Wanneer ik iets wil doen maar andere willen dat niet, dan zoek ik meestal iets wat we allemaal dan leuk vinden.

Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen?
Met Bruno Mars of Beyoncé. Ze kunnen allebei echt heel goed zingen en dansen. Toch zou ik niet mijn hele leven met ze willen ruilen. Liever een dag of een paar daagjes maar. Ik houd ook wel van privacy en rustig op jezelf dingen doen.

Hoe wil je graag dat anderen jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten?
Als een spontaan en aardig meisje. Ik hoop dat ik zo overkom op nieuwe mensen. Het is niet zo dat ik meteen heel erg opval maar ik probeer wel gewoon gezellig te praten.

Wat is het engste dat je ooit hebt meegemaakt?
Ik heb nooit echt superenge dingen meegemaakt, maar er was wel een situatie die ik een beetje eng vond. Laatst waren mijn zus en ik alleen thuis en toen belde een onbekende vrouw. Ze zei dat ze een aanbetaling had gedaan voor een scooter maar dat de scooter nooit gebracht was. Ze flipte helemaal maar wij wisten van niks.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie