15 vragen aan - Sterre Vergeldt

20-4-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Sterre Vergeldt uit Tienray.
maskTop
15 vragen aan - Sterre Vergeldt
maskBottom

Naam Sterre Vergeldt
Leeftijd 13
School Dendron college
Woonplaats Tienray

Welk nummer heb je grijs gedraaid?
‘Galway girl’ van Ed Sheeran. Dit vind ik een erg leuk nummer, want het heeft een vrolijk deuntje. Maar dit is niet het enige nummer van Ed dat ik leuk vind, ik luister er meerdere van hem. Ik houd van popmuziek en vrolijke muziek

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Een rondreis door Amerika zou ik wel willen maken. Mijn broer gaat hier ook heen met school. Het lijkt me verder ook een erg mooi land om te zien door alle landschappen. Misschien als ik later klaar ben met school kan ik er heen. Met mijn ouders maak ik nooit zo’n verre reizen. Wij gaan vaak op vakantie naar Oostenrijk.

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?
Ik zou beter willen kunnen tekenen. Dit vind ik erg moeilijk en ben er niet zo heel goed in. Het leukste vind ik wanneer ik zelf mag kiezen wat ik teken. Daar wil ik ook meer mee oefenen

Wat deed je als kind het liefst?
Ik speelde vroeger met vriendinnen met Barbiepoppen. Vaak speelden we ook vadertje en moedertje met de grote poppen. Met die vriendinnen waar ik vroeger mee ging spelen, ben ik nog steeds bevriend.

Hoe heb je je beste vriend of vriendin ontmoet?
Dat zijn er een paar, dus dat is allemaal verschillend. Mijn nicht ken ik al super lang en andere vriendinnen ken ik vanaf groep twee. Verder heb ik een vriendinnengroep die ik ken sinds dit jaar omdat ik nu op de middelbare school zit. We doen vaak samen leuke dingen.

Welke superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?
Ik zou willen kunnen vliegen. Dan kan ik vliegen naar verre landen die beter zijn dan hier.

Waar geef jij je laatste 50 euro aan uit?
Ik zou voor mijn laatste 50 euro kleren kopen. Zoveel shop ik niet, maar ik koop wel graag kleren. Het liefst geef ik dan geld uit aan shirtjes. Mijn stijl is nooit echt hetzelfde. Ik draag het liefst veel verschillende kleding.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Ik dacht vanmorgen terug aan wat ik deze de week gedaan had. We hebben met de familie gekart. Dit was heel gezellig. Ik was vijfde en zevende geworden. Het karten vond ik erg leuk en zou ik zeker vaker willen doen.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Het liefst naar OJC Gaellus. Dat is een soos in mijn dorp waar vaker activiteiten worden georganiseerd. Ik vind het leuk wanneer er optredens zijn van bandjes of wanneer er disco is. Met vriendinnen gaan we er vaak heen.

Welke herinnering bezorgt je kippenvel?
Toen ik mijn kies moest laten trekken voor mijn beugel. De verdoving deed erg veel pijn. Gelukkig duurde de pijn maar even en ben ik over een paar maanden of half jaar weer van mijn beugel af.

Bij welke situatie zou jij door de grond willen zakken?
Als ik een blunder maak en iedereen erbij staat. Het ergste zou ik vinden als ze dan ook nog zouden lachen. Gelukkig heb ik dit nog nooit meegemaakt. Ik heb vast wel een keer iets stoms gezegd, maar nog nooit een megagrote blunder gemaakt.

Welke vraag zou je willen stellen aan een helderziende?
Hoe het is helderziende te zijn en of je er dan ook veel gebruik van maakt als je helderziend bent. Ik zou wel willen weten hoe dat is. Het lijkt me super handig om helderziend te zijn als ik bijvoorbeeld een toets moet maken. Dan weet ik gewoon alle antwoorden. Toch lijkt het me niet altijd prettig omdat je dan alles van de toekomst al weet. Dan is er niets meer nieuw voor je.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Van wie was dat advies?
Mijn vader zegt altijd: geniet van het leven. Ik denk wel dat hij daar gelijk in heeft. Dat is namelijk erg belangrijk.

Wat zou je nooit weggooien?
Mijn laptop. Daar staan namelijk alle foto’s en herinneringen op van bijvoorbeeld vakanties, carnaval en de kermis. Als ik ergens heen ga met familie of vrienden maak ik altijd veel foto’s met mijn mobiel. Dan heb ik altijd veel om terug te kijken

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Het liefst ben ik op tijd. Dit lukt mij wel vaak maar niet altijd. Ik vind het erg belangrijk om op tijd te komen. Als ik me verslaap dan ga ik nog meer opschieten om het wel te halen. Ik vind het wel belangrijk dat ik dan niet ga stressen want dat helpt ook niet.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie