15 vragen aan Jill Denissen

9-11-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Jill Denissen uit Meerlo.
maskTop
15 vragen aan Jill Denissen
maskBottom

Naam:Jill Denissen
Woonplaats: Meerlo
Leeftijd: 15 jaar
School: Dendron College

Als je elke willekeurige fictieve persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?
Dan zou ik een Disney-figuur willen. Het maakt niet echt uit welk Disney-figuur. Vroeger vond ik die films heel erg leuk, dus daarom zou ik graag een figuur daar uit willen zijn.

Wat is jouw stopwoordje?
Ik zeg heel vaak het woord ‘ofzo’. Dit gebruik ik vaak als ik een zin af maak of als ik niet precies weet wat ik verder moet zeggen.

Waar ben je verslaafd aan?
Aan mijn telefoon denk ik dan toch. Mijn ouders zeggen ook vaak dat ik er verslaafd aan ben, maar zelf merk ik ook dat ik er heel veel op zit. Als ik mijn telefoon kwijt ben, raak ik ook altijd heel erg in paniek.

Als je in een ander land en in een andere cultuur geboren zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Dan zou ik in Amerika geboren willen zijn. In films ziet het er altijd uit als een heel erg mooi land. Ook hou ik heel erg van de Engelse taal en de mensen in Amerika lijken me heel erg vriendelijk.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
Ik ben het meest zenuwachtig als ik een presentatie moet geven voor iets. Het voorbereiden gaat altijd wel goed, maar de eerste vijf minuten van de presentatie ben ik altijd heel erg zenuwachtig. Daarna trekt dit gevoel wel weg.

Welk kinderprogramma vind je stiekem nog steeds leuk?
Het programma ‘Marcha de beer’ vind ik stiekem nog leuk. Het meisje dat er in speelt, is heel erg schattig en haar hele vriendschap met de beer is erg leuk. Samen doen ze ook allemaal leuke dingen en dat maakt het programma heel leuk.

Optimist, pessimist of realist?
Dan ben ik een optimist. De meeste dingen bekijk heel erg positief. Ook ben ik altijd wel vrolijk en blij.

Wat is je favoriete hobby?
Mijn twee favoriete hobby’s zijn paardrijden en volleyballen. Volleybal vind ik leuk, omdat het een teamsport is. Je doet dus alles met elkaar en niet alleen voor jezelf. Paardrijden vind ik zo leuk, omdat ik dit al van kleins af aan doe. Toen ik heel klein was, kreeg ik al mijn eerste pony. Als het om paarden gaat, deed ik vroeger alles samen met mijn opa, dit maakte paardrijden nog extra leuk. Paardrijden zit ook echt bij ons in de familie.

Hoe heb je je beste vriend of vriendin ontmoet?
Ik heb niet echt één beste vriendin, maar wel een vriendinnengroep. Deze groep meiden ken ik al vanaf de basisschool. We doen heel veel samen en iedereen kan het wel met elkaar vinden.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Mijn familie vertelt nog steeds het verhaal dat ik vroeger in de gordijnen allemaal figuurtjes had geknipt. Gelukkig moesten mijn ouders er uiteindelijk wel om lachen. Het was dus niet zo’n groot probleem.

Als je een dier was, wat zou je dan zijn?
Dan zou ik een giraf zijn, omdat ik zelf best wel klein ben. Als ik een giraf zou zijn, zou ik overal bij kunnen. Verder vind ik giraffes mooie dieren.

Heb je een bijnaam?
Ja, meestal word ik Jilly genoemd. Deze bijnaam vind ik niet echt vervelend. Eigenlijk vind ik het wel een grappige bijnaam.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Ik ben altijd te vroeg. Zelf heb ik een hekel aan mensen die te laat komen, daarom wil ik zelf altijd op tijd komen. Ook vind ik het een veel fijner gevoel als ik weet dat ik gewoon op tijd ben.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Het liefst ga ik met vriendinnen samen zitten en dan een film kijken. Als er iets te doen is in de soos in Meerlo ben ik daar meestal wel te vinden.

Geloof je in buitenaardse wezens?
Nee, omdat je die meestal ziet in van die nepfilms. Daardoor vind ik het heel erg ongeloofwaardig dat buitenaardse wezens echt bestaan. Ik geloof niet dat er ook maar iets van leven is in de ruimte. Niet in de vorm van buitenaardse wezens in ieder geval.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie