15 vragen aan Lucy Hagens

30-11-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Lucy Hagens uit Grubbenvorst.
maskTop
15 vragen aan Lucy Hagens
maskBottom

Naam Lucy Hagens
Leeftijd 15
Woonplaats Grubbenvorst
School Citaverde College

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?
Ik zou heel graag willen leren paardrijden. Het zijn leuke dieren omdat ze rustig en makkelijk mee om te gaan zijn. Ik ga alleen niet op paardrijden omdat ik nu een andere sport heb waar ik mee verder wil.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Mijn eerste gedachte was dat ik een Engelse toets had, waarvoor ik niet zo goed geleerd had. Dus dat is nog even spannend wat voor punt ik heb gehaald. Gelukkig hadden we die dag ook het vak gym. Dat maakte het wel een beetje goed.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
In Harry Potter en de steen der wijzen. Deze film is superspannend en heeft veel fantasie. Ik zou zelf heel graag willen kunnen toveren. Eigenlijk vind ik alle Harry Potter-films heel leuk. Maar de eerste blijft toch wel het beste omdat ze daar de school leren kennen.

Ben je altijd precies op tijd, te vroeg of te laat?
Altijd te vroeg. Als ik ergens heen moet ga ik zo vroeg mogelijk weg. Beter tien minuten te vroeg dan tien minuten te laat denk ik dan. Ik vind het ook niet zo moeilijk om ergens op tijd te komen, maar juist prettig.

Heb je een verborgen talent?
Ja, ik ben best wel creatief, vooral met surprises dan. Ik kom altijd aan met hele grote surprises die ik dan net op tijd af had. Ik krijg altijd wel een aantal complimentjes over mijn creatieve knutsels. Nu gaan we ook met de vrienden surprise doen. Dat vind ik altijd wel leuk.

Wat is je favoriete hobby?
Mijn favoriete hobby is keepen. Ik voetbal al sinds mijn vijfde. Zeven jaar geleden ben ik begonnen bij Wittenhorst. Sinds dit seizoen voetbal ik bij SV Venray. In Venray spelen de vrouwen een hoger niveau en dat past beter bij mij. Eerst was dat wel even wennen, bij een andere club. Nu vind ik het een hele fijn club met aardige mensen. Ik train er drie keer in de week en heb in het weekend een of twee keer wedstrijd.

Hond of kat?
Hond. Met honden kun je veel meer. Je kunt met je hond knuffelen, je hond trucjes leren en ze zijn ook meer afhankelijk. Thuis hebben we twee honden en ik ben er dus mee opgegroeid. Ik ga vaak met ze wandelen of een balletje gooien.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
Als ik op school samen of alleen een presentatie moet geven. Iedereen uit de klas kijkt me dan aan. Presenteren gaat op zich wel goed als ik bezig ben en al een paar dia’s heb gehad. Het begin vind ik het meest lastig.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap is dat ik echt altijd op tijd ben. Mijn slechtste is dat ik mijn huiswerk kan bewaren tot het laatste moment en mijn spullen door het hele huis laat slingeren. Ik ben best wel een uitsteller. Behalve als het iets is wat me echt interesseert. Dan ga ik er voor de volle honderd procent voor. Dit heb ik bijvoorbeeld met voetbal.

Als je een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?
Ik zou heel graag topkeeper willen worden en willen gaan spelen bij het Nederlands vrouwenelftal. Dit is echt mijn droom. Helaas heeft de KNVB mij nog niet gescout. Dat moet nog komen hopelijk.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Vroeger zocht ik altijd regenwormen, pissebedden en padden. Mijn vondst liet ik dan ook graag met trots aan anderen zien. Ze vonden dat altijd supervies. Dit is misschien wel de reden dat mijn familie het nog zo goed weet.

Welke reis zou je nog willen maken?
Ik zou heel graag met mijn peetoom naar Bolivia willen gaan. Hij komt wel vaker hierheen, maar we zijn nog nooit daar geweest. Het is best lastig om daar heen te gaan, want we zijn thuis met zeven personen en Bolivia ligt zowat aan de andere kant van de wereld. Toch zou ik er heel graag heengaan. Ik wil wel zien hoe ze daar leven, want dat blijkt daar heel anders te zijn dan hier. Het is daar bijvoorbeeld altijd warm.

Wat is je droombaan?
Toen ik klein was gingen we wel eens naar het Dolfinarium. Daar werden dolfijnenshows te geven. Het lijkt me echt heel cool om met dolfijnen te kunnen werken. Ik ben namelijk een echte dierenvriend.

Wie kent jou het beste?
Mijn moeder. Ik kan altijd alles tegen haar vertellen. Ze staat altijd voor me klaar. Als ik ergens mee zit, kan ik dat haar vertellen en dan helpt ze me. We hebben een hele goede band. Ze brengt me ook altijd naar voetbal. Dat is heel fijn want het is best wel ver weg. Ze vindt het stiekem ook wel leuk om te kijken bij trainen want ze heeft zelf ook gevoetbald.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Op de vrijdagavond train ik bij de keeperschool. Dit vind ik altijd erg leuk. Op zaterdag zit ik dan op de bank en app ik met vrienden of kijk ik tv. Ik heb dan echt een rustmomentje nodig, want zondag heb ik alweer wedstrijd.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie