15 vragen aan Rachel Kusters

23-11-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Rachel Kusters uit Meerlo.
maskTop
15 vragen aan Rachel Kusters
maskBottom

Naam Rachel Kusters
Leeftijd 15 jaar
Woonplaats Meerlo
School Dendron College

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?
Dan zou ik graag beter willen zijn in Engels. Engels is op dit moment mijn slechtste vak en daar zou ik graag wat aan willen doen. Het is namelijk een belangrijke taal, omdat je dit vaak op vakantie spreekt en je bijvoorbeeld ook tijdens je werk in aanraking kan komen met mensen die geen Nederlands spreken.

Wat is de coolste trend die je ooit gevolgd hebt en die nu totaal belachelijk is?
Ik denk de trend met de loomelastiekjes. In groep 8 maakte ik heel veel armbandjes en figuurtjes met die elastiekjes. Nu ik terug kijk denk ik echt ’waarom was dit ooit cool?’

Wat is je leukste en wat is je stomste vak op school?
Het leukste vak vind ik gym. Dit vind ik zo leuk, omdat ik er niet voor hoef te leren. Het is een soort van ontspanning tussen alle leervakken. Engels is mijn stomste vak, omdat ik er niet goed in ben en het daarom ook niet zo leuk vind.

Wat is je favoriete hobby?
Eigenlijk heb ik er twee en dat zijn volleybal en paardrijden. Volleybal vind ik zo leuk, omdat het een teamsport is. Je doet alles samen met je vriendinnen en dit maakt het heel erg leuk. Meerdere mensen in mijn familie rijden paard en daardoor ben ik ook in de paardenwereld terecht gekomen.

Waar ben je verslaafd aan?
Ik ben verslaafd aan eten. Het maakt niet echt uit wat voor eten, maar het eten moet wel lekker zijn. Aan chocolade bijvoorbeeld ben ik echt verslaafd.

Wat is je droombaan?
Mij lijkt het heel leuk om later een eigen manage te hebben. Paardrijden is natuurlijk mijn hobby en het lijkt me echt heel erg leuk om met meerdere mensen een stal te hebben. Je kan dan met meerdere mensen je hobby en passie delen. Ook ben je dan de hele dag bezig met wat je echt leuk vind.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Meestal ga ik met mijn vriendinnengroep uit of we gaan gezellig met z’n allen bij iemand thuis zitten. Vaak kijken we een film of kletsen we gewoon met elkaar. Dit is altijd heel erg gezellig.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Belangrijk vind ik dat je het altijd leuk hebt met elkaar en dat je eerlijk bent tegen elkaar. Bij een goede vriendschap moet je niet tegen elkaar liegen, maar je eerlijk zijn over alles.

Wat zou je nooit meer overdoen?
Eigenlijk is er niks waar ik echt spijt van heb. Daarom zou ik ook niks nooit meer overdoen. Alles in mijn leven zou ik eigenlijk nog wel een keer willen doen.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
Voor mijn allereerste dansvoorstelling was ik heel zenuwachtig. Ik was toen ook pas 5 jaar oud, dus dat is best logisch. Inmiddels dans ik niet meer.

Wat is jouw stopwoordje?
‘Hallo’ en ‘en toen’. ‘Hallo’ gebruik ik altijd om iets duidelijker te maken en iets uit te drukken. Vaak zeg ik dan ‘ja hallo’. ‘En toen’ gebruik ik als ik niet weer hoe ik de zin verder moet afmaken.

Welke emoticon gebruik je het meest?
De lach-emoticon met de traantjes. Deze emoticon laat zien dat je iets op een positieve manier bedoelt, in plaats van een negatieve. Via WhatsApp komt toch altijd alles op een verkeerde manier over.

Hond of kat?
Ik heb honden en katten, maar toch vind ik honden leuker. Met honden kun je spelen en knuffelen, ik vind het heel leuk om zo met dieren om te kunnen gaan. Ook kun je honden van alles aan leren en dit vind ik ook heel erg leuk om te doen.

Introvert of extravert?
Dan ben ik een extravert. Ik zeg eigenlijk altijd wel wat ik denk en ik ben ook heel open over mijn gevoelens. Ik krop niks op en zeg bijna alles wel tegen mijn vriendinnen.

Festival of discotheek?
Een discotheek vind ik leuker. Feestjes in een zaal vind ik leuker dan feestje op een open veld. De sfeer van een discotheek vind ik veel leuker dan de sfeer van een festival.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie