15 vragen aan Lieke Thijssen

26-10-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Lieke Thijssen uit Horst.
maskTop
15 vragen aan Lieke Thijssen
maskBottom

Naam:Lieke Thijssen
Woonplaats:Horst
Leeftijd: 16 jaar
School: Dendron College

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
Ik ben afgelopen jaar naar Pinkpop geweest en dit zou ik heel graag nog een keer willen doen. Martin Garrix en Justin Bieber traden hier toen op en die vind ik allebei heel erg leuk. Daarom zou ik dit nog een keer willen doen.

Wat deed je als kind het liefst?
Als kind deed ik best veel buiten. Ik klom veel in bomen, speelde in de bossen en bouwde veel hutten. Verder speelde ik ook veel met modder en zand. Eigenlijk was ik altijd wel buiten te vinden

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
Dan zou ik graag in de film Divergent willen spelen. In deze film moeten
mensen voor een element kiezen. Ze moeten zich dan vol op dit element focussen en als dit niet lukt, val je af en word je een buitenbeentje. Het leuke hieraan lijkt me om je volledig op een element in te leven.

Wat is de coolste trend die je ooit gevolgd hebt en die nu totaal belachelijk is?
Loombandjes, van zo’n elastiekjes waar je armbandjes van kunt maken. Dit deed ik best veel, omdat het bij ons op school heel erg in was. Iedereen nam ze ook mee naar school.

Hoe heb je je beste vriend/vriendin ontmoet?
Mijn beste vriendin heb ik ontmoet op school en tijdens het uitgaan. We hadden best veel dezelfde interesses en konden goed met elkaar opschieten. Onze humor is ook hetzelfde en we snapten elkaar gewoon erg goed.

Wie is je favoriete leraar?
Mijn handvaardigheidslerares, ze geeft heel erg goed les maar geeft ook leuk les. Ook kan ze heel goed met de leerlingen omgaan en gaat ook echt met de tijd mee. Dit maakt haar een erg leuke lerares.

Wat is je favoriete sociale medium?
Ik heb niet echt een favoriet, maar ik gebruik Instagram, Snapchat en WhatsApp toch wel het meeste. Via deze drie media kom je naar mijn idee het beste in contact met andere mensen en ook op een grappige manier. Ik denk ook dat je via deze apps de beste kenmerken van jezelf kan laten zien.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Dat vriendschap echt is en vertrouwen vind ik belangrijk. Als een vriendschap echt is, is die persoon er altijd voor je. Dus niet alleen als het slecht met je gaat, maar ook als het goed met je gaat. Vertrouwen vind ik belangrijk, omdat je dan wel echt op elkaar kan rekenen, dus niet dat je dingen achter je rug om hoort.

Hond of kat?
Hond, omdat we zelf vroeger ook een hond hebben gehad. Ik vind ook dat je met een hond net iets meer kan dan met een kat. Daarom zou ik liever een hond willen.

Wie kent jou het beste?
Mijn beste vriendin en mijn ouders. Ik denk toch dat mijn beste vriendin mij beter kent, omdat ik haar echt alles vertel en we vaak samen zijn. Daarom denk ik dat zij mij iets beter kent.

Dag of nacht?
Soms heb ik liever de nacht en soms heb ik liever de dag. Met uitgaan bijvoorbeeld heb ik liever de nacht, maar als er niks te doen is qua uitgaan, heb ik liever de dag.

Introvert of extravert?
Mijn ouders zeiden allebei. Ik ben namelijk niet echt verlegen en ik laat ook het wel merken dat ik er ben. Ben ook altijd erg direct en duidelijk, maar ik kan ook wel heel rustig zijn. Daarom denk ik dat ik allebei ben.

Ben je bijgelovig?
Nee, ik geloof daar echt niet in. Als er iets misgaat op bijvoorbeeld vrijdag de 13e denk ik niet dat het aan de dag zelf ligt. Als er iets gebeurt, dan gebeurt het. Pech hebben op vrijdag de 13e is gewoon pech hebben.

Wat is je favoriete hobby?
Dansen en met muziek bezig zijn of luisteren. Ik doe hiphop en ik heb ook wedstrijden gedaan. Helaas heb ik nu een blessure, dus ligt dat even stil. Met muziek bezig zijn, bedoel ik dat ik soms nog wel gitaar speel. Ik heb op les gezeten, maar nu doe ik het vooral zelf in mijn vrije tijd. Verder luister ik veel naar muziek via Spotify of YouTube.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Bij belangrijke dingen ben ik meestal te vroeg of precies op tijd, met uitgaan of als we naar de film gaan bijvoorbeeld. Als ik ’s morgens op moet staan voor school ben ik meestal net op tijd of net iets te laat. Vaak heb ik toch iets langer nodig dan ik dacht.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie