15 vragen aan - Djomie Nagels

20-7-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Djomie Nagels uit Broekhuizenvorst.
maskTop
15 vragen aan - Djomie Nagels
maskBottom

Naam Djomie Nagels
Woonplaats Broekhuizenvorst
Leeftijd 17 jaar
School Gilde opleidingen

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?
Ik zou graag nog willen leren hoe je een vliegtuig moet besturen. Zelf heb ik nog nooit in een vliegtuig gezeten, maar zou het wel graag een keer willen. Alleen heb ik dan wel een probleem, ik ben best bang voor hoogtes. Ik ben heel erg benieuwd of ik dit wel durf.

Wat deed je als kind het liefst?
Vroeger speelde ik het liefst buiten. Dan ging ik met een aantal mensen op het schoolplein spelen. We deden bijvoorbeeld touwtje springen of gingen buskruit spelen.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Het eerste wat ik dacht was, dat ik nog heel moe was. Het liefste wilde ik me omdraaien om nog wat te gaan slapen, maar ik moest toch echt opstaan.

Wat is je leukste en wat is je stomste vak op school?
Er is niet echt een vak op school dat ik per se leuk vind, maar het zijn meer vakken die ik snap. Er zijn niet heel veel vakken die ik begrijp, dus dit vind ik al heel wat. Het stomste vak op school vind ik bedrijfsrekenen. Dit vind ik echt ontzettend moeilijk en ik heb ook al vanaf de basisschool bijles gehad in rekenen. Nog nooit heb ik er iets van begrepen.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Meestal ben ik te vroeg. Als ik naar werk moet of met iemand heb afgesproken ben ik soms zelfs een half uur tot een uur te vroeg daar. Dan krijg ik ook altijd de vraag “waarom ben jij altijd zo vroeg?” Hier moet ik dan hard om lachen.

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?
Dit was denk ik op Stereo Sunday in Venlo. Als ik uit ga of naar een festival ga vind ik het leuk om ten minste één foto te maken. Deze foto is dan een soort van herinnering van de avond.

Heb je een bijbaantje?
Ja, ik werk sinds een jaar bij de Plus in Horst. Ik ben graag aan het werk, omdat ik erg leuke collega’s heb. Ik ben dus erg tevreden met mijn werk.

Waar ben je verslaafd aan?
Aan mijn telefoon denk ik dan. Ik weet van mezelf dat ik geen dag zonder kan en dit hoor ik ook erg vaak van mijn vriendinnen. Ze vragen wel eens of ik nou echt geen moment zonder kan. Het antwoord hierop is een lach en nee.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Op een vrijdag- en zaterdagavond vind ik het leuk om gezellig in te drinken met vrienden en vriendinnen en hierna nog naar De Lange in Horst gaan. Af en toe een festivalletje vind ik ook heel gezellig!

Wat is je favoriete sociale medium?
Dat is toch echt snapchat. Er gaat bijna geen dag voorbij waarop ik niet op snapchat kijk, of zelf een snapchat verstuur.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Ik vind belangrijk in een vriendschap dat iedereen elkaar respecteert zoals die is en dat iedereen het gezellig met elkaar kan hebben.

Wat zou je nooit meer overdoen?
Op de middelbare school heb ik nooit echt mijn best gedaan, hierdoor ben ik gezakt voor mijn examens en moest ik een herexamen maken. Voor dit herexamen heb ik heel erg mijn best gedaan, uiteindelijk ben ik wel geslaagd. Het vervelende was wel dat me dit ontzettend veel tijd heeft gekost. Daarom zou ik dit niet meer over willen doen.

Wie kent jou het beste?
Mijn moeder denk ik. Dit is ook best logisch, want zij ziet me elke dag en kent me daarom ook goed Zij weet ook al vanaf mijn geboorte hoe ik in elkaar zit.

Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen?
Het hoeft niet per se een bepaald soort artiest te zijn, maar ik zou wel een keer willen meemaken hoe het is om bekend te zijn. Dit zou ik dan voor een dag willen meemaken, een dag vind ik meer dan genoeg.

Als je een dier was, wat zou je dan zijn?
Een dolfijn, omdat ik altijd als eens met dolfijnen heb willen zwemmen. Het lijkt me daarom leuk om zelf een dolfijn te zijn en dit te kunnen meemaken, ook zien ze er altijd heel erg vrolijk uit.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie