15 vragen aan Milou Groetelaars

2-11-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Milou Groetelaars uit Swolgen.
maskTop
15 vragen aan Milou Groetelaars
maskBottom

Naam: Milou Groetelaars
Leeftijd: 12
Woonplaats: Swolgen
School: Dendron College

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?
Ik zou graag willen leren dolfijnen trainen. Dit omdat het leuke dieren zijn en het me heel gaaf lijkt. In april ga ik ook een keer met dolfijnen zwemmen bij het Dolfinarium. Daar heb ik veel zin in.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Of ik wel al mijn huiswerk af had. Meestal heb ik het wel af, maar ik was even aan het stressen. Ik vind het namelijk wel belangrijk om mijn huiswerk goed te doen. Het valt gelukkig meestal wel mee hoeveel we op krijgen.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
In Misfits. Ik zou dan wel Meisjedjamila willen spelen. Ze is een Youtuber. Ik kijk altijd naar haar filmpjes en ze kan mooi zingen. Ze is dus wel een soort voorbeeld voor me.

Wat is je leukste en stomste vak op school?
Het stomste vak vind ik geschiedenis. Ik houd niet zo van oud en vroeger en vind het vak behoorlijk saai. Toch zijn mijn cijfers voor het vak niet zo slecht. Het leukste vak is KVB. Ik ben wel van het tekenen en knutselen. Verder hebben we daarvoor een leuke leraar. Soms ben ik ook nog in mijn vrije tijd creatief bezig.

Wat zou je nooit weggooien?
Mijn geboorteknuffel zou ik nooit weggooien. Hij is best schattig en ik wil hem bewaren voor later. Ik wil het knuffeltje dan aan mijn kinderen laten zien en ook doorgeven.

Wat is je favoriete hobby?
Mijn favoriete hobby is korfballen bij Sporting-ST Swolgen. Ik ben begonnen toen ik in groep vier zat, dus doe die sport nu ook al een tijdje. Elke week heb ik training en wedstrijd. We hebben ook een erg leuk team.

Heb je een bijbaantje?
Ik pas soms op bij mijn neefje en nichtje. Ze zijn 9 en 6 jaar. Ik kan het erg goed met ze vinden en ze zijn heel schattig. In de zomervakantie ga ik ook zeker werken. Ik weet nog niet precies wat, maar het lijkt me leuk om wat geld te verdienen zodat ik in de zomer wat leuke dingen kan doen met vriendinnen.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
Toen ik voor het eerst naar de middelbare school ging. Dit vond ik best wel spannend. De school is zo groot en ik moest allemaal nieuwe kinderen gaan leren kennen. Gelukkig ben ik er goed gewend geraakt. Verder was ik ook heel zenuwachtig toen ik met een vriendin in de vrije val ging in Moviepark. Die attractie was wel 90 meter hoog. Ik vind het knap van mezelf dat ik er toch in ben gegaan ook al weet ik niet of ik het nog een keer zou doen hoor.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap is dat ik behulpzaam ben en graag zorg voor anderen. Als er iets is met familie en vrienden, help ik ze graag. Mijn slechte eigenschap is dat ik het moeilijk vind mijn eigen mening te geven. Dat is wel iets wat ik graag zou willen leren.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Dat ik erg lief ben en heel behulpzaam ben. Dat vind ik altijd wel leuk om te horen.

Welke reis zou je nog willen maken?
Een reis naar Ibiza. Dit omdat ik het een supermooi eiland vind en het niet zo ver vliegen is. Ik vind vliegen namelijk niet zo leuk. De hoogte en het opstijgen en het dalen vind ik allemaal maar niks. Verder heb ik foto’s gekeken van Ibiza op internet. Het lijkt me een ideale vakantiebestemming. Ik zou dan lekker de hele dag naar het strand gaan.

Wat is je droombaan?
Ik zou graag iets met kinderen willen doen. Het liefst op de kinderopvang of de kinderafdeling in het ziekenhuis. Ik vind het leuk om met kinderen te werken omdat ze zo schattig zijn.

Wie kent jou het beste?
Ik denk mijn vader en moeder, maar mijn vriendinnen kennen mij ook best goed. Dit zijn dan vriendinnen van de basisschool maar ook van de nieuwe middelbare school. Verder heb ik een goede band met mijn ouders. Ik kan veel met ze bespreken.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Ik spreek graag af met vriendinnen of ga logeren. Soms kijk ik naar The Voice op vrijdag met familie. Ik vind het altijd wel gezellig om met vrienden en familie te zijn.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Ik ben meestal op tijd want ik vind het niet fijn als andere mensen te laat zijn. Te vroeg hoeft van mij ook weer niet. Soms ben ik wel iets te vroeg of te laat, maar dan is dat maar één minuutje. Ik vind het ook niet zo moeilijk om op tijd te komen, want heb geen problemen met vroeg opstaan.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie