Horst aan de Maas op koers voor duurzaamheid

19-4-2018 door: Redactie
Je hoeft de krant maar open te slaan en er worden koppen gegeven als: “Leveranciers winkelketen gemotiveerd op het gebied van duurzaamheid” of “Duurzame energietransitie binnen handbereik”. Ook wil elk bedrijf tegenwoordig milieuvriendelijk produceren op een duurzame en groene manier. Het kabinet neemt haar verantwoordelijkheid door het internationale klimaatakkoord van Parijs te onderstrepen.

Als Essentie willen we natuurlijk niet achterblijven. Ook jouw toekomst is Essentieel, zo luidde immers onze verkiezingsslogan. Die slogan willen we kracht bij zetten door aan de toekomst te werken en ook op lokaal niveau mee te doen als het gaat om duurzaamheid en een groene uitstraling. Graag zien wij in de toekomst van Horst aan de Maas dat de gemeente een voorbeeldpositie inneemt. De gemeente moet het voorbeeld nemen om energieneutraal te gaan bouwen. Op het klimaatakkoord zijn we bereid nog een schepje extra te doen. Wellicht is het in de toekomst iets om een lokale klimaat-en energieagenda op te stellen? De toekomst begint ook bij jezelf. We kunnen immers allemaal bijdragen aan verduurzaming en aan een groene uitstraling. Zo is een aantal weken geleden de ‘Groenagenda’ geïntroduceerd. Met deze agenda wil de gemeente haar groene uitstraling in stand houden en zelfs verbeteren. Een mooie en goede ontwikkeling. Hierop kunnen ook inwoners in Horst aan de Maas hun ideeën kwijt. Door middel van een digitaal platform presenteert het de initiatieven waar ze mee bezig is, maar ook plannen voor de toekomst.

Met zijn allen zorgen we voor een duurzame, frisse en groene uitstraling in Horst aan de Maas. Iets waar we trots op mogen zijn.

Kay Thijssen,
Essentie Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie